Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi 2018

'Öğrencilik' forumunda sedasaymayan tarafından 10 Temmuz 2018 tarihinde açılan konu

1. sedasaymayan

sedasaymayan Yeni Technolatçı

Alınan Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Annemlere sözel bölümü seçtiğimi duyunca büyük tepki verdiler. Bilmiyor musun onlar üniversite sınavından boş çıkıyorlar. Orada bölüm bile yok diyerekten büyük tepki verdiler. O zamanlar lise ikideyim acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm. Fakat kendimi biliyordum. Eşit ağırlık bölümünde başarılı olamayacaktım ama sözel de tehlikeliydi. İki arada bir derede kalmak neymiş gerçekten de öğrendim. Bu sene sınava girdim. Tercih dönemi için de ayrı bir heyecanlıyım. Sınavım gayet güzel geçti ama sınav değil aslında yaptığın tercihler senin hayatını belirleyen şey. Bunu çok iyi biliyorum. Bu yüzden iyi ve doğru şekilde tercih yapmam gerekiyor. Fakat sözel bölümler tıpkı ailem gibi çoğu insan tarafından da boş ya da gereksiz olarak düşünüldüğünden dolayı bölümler hakkında bilgi edinmek çok zor. Google her zaman olduğu gibi bu zamanda da en büyük yardımcım oldu. Arama yaparken sosyal bilimler yazmamla birlikte Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi diye bir zirvenin yapıldığını öğrendim. Benim gibi bilmeyenler ve tercih yapacak arkadaşlar için araştırmanızı tavsiye ediyoru. Son başvuru ise 20 Temmuzmuş.

Bu Sayfayı Paylaş